Restoran SEVERNA KAPIJA u Subotici je jedan od novih restorana, otvoren u ulici Edvina Zdovca 57.

Lociran neposredno uz glavnu ulicu u Subotici, restoran SEVERNA KAPIJA nudi opuštenu i prijatnu domaću atmosferu uz osećaj kao kod kuće. U restoranu SEVERNA KAPIJA u Subotici možete naručiti doručak, ručak i večeru, uz mogućnost naručivanja dostave hrane na kućnu adresu ili za poneti, kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Meni ručak restorana SEVERNA KAPIJA sadrži kompletan ručak uključujući supu, glavno jelo, salatu i lepinju, dok je izbor pizza u restoranu SEVERNA KAPIJA dovoljno širok čak i za ljubitelje pizze sa istančanim ukusom.

Jela sa roštilja, kao i pohovana jela spremljena u restoranu SEVERNA KAPIJA, pored izuzetnog ukusa i posebno biranog kvaliteta sastojaka i njihove svežine, daju utisak kao da ste u bakinoj kuhinji. Ljubazno i prijatno osoblje i iskusni kuvari će učiniti sve da vaš boravak u restoranu SEVERNA KAPIJA u Subotici, bude izvanredno iskustvo i da uvek poželite da opet dođete.

Besplatna dostava hrane, kao i česte akcijske ponude, obezbeđuju i konkurentne cene i veliko uživanje za sve posetioce ili naručioce.

Supe i čorbe, salate, prilozi, a posebno deserti koje u ponudi ima restoran SEVERNA KAPIJA, upotpuniće osećaj prave domaće kuhinje i obezbediti kompletan doživljaj domaće atmosfere.

Restoran SEVERNA KAPIJA u ponudi ima i ketering za sve vrste događaja i proslava, a vrsta i način serviranja se mogu birati. Ketering naravno podrazumeva i dostavu, koja je uvek tačna i moguća na području Subotice ili prema dogovoru.

Radno vreme restorana SEVERNA KAPIJA je od 10.00 do 22.00 utorak-nedelja, a besplatna dostava se vrši za sve porudžbine iznad 600,00RSD u radijusu do 7 kilometara od restorana.